Tarta de queso al horno

Tarta de queso al horno

Hey everyone, it is Louise, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Tarta de queso al horno. One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Tarta de queso al horno is one of the most favored of current trending meals on earth. It's appreciated by millions every day. It is easy, it's quick, it tastes delicious. Tarta de queso al horno is something that I have loved my entire life. They're fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Tarta de queso al horno, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tarta de queso al horno delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Tarta de queso al horno is 8-9 porciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Tarta de queso al horno estimated approx 1h.

To begin with this recipe, we have to prepare a few components. You can cook Tarta de queso al horno using 8 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve it.

Hola! Esta receta es de las mejores que he probado, la tarta queda MUY esponjosa, además de que tiene un sabor espectacular. Es súper rápida de hacer, tanto la receta como el tiempo de cocción en el horno. Espero que os animéis a hacerla!

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Tarta de queso al horno:

  1. 130 g azúcar
  2. 45 g harina
  3. 6 huevos
  4. 375 g queso crema
  5. 6 yogures naturales
  6. Para la base de galletas:
  7. 1 paquete galletas tipo María (200 gr)
  8. 100 g mantequilla

Steps to make to make Tarta de queso al horno

  1. Empezamos con la base de la galleta. Primero que nada, quiero aclarar que esta receta la he hecho con Thermomix y con batidoras normales, pero también es totalmente posible hacerlo sin ninguna de ellas, batiendo con una varilla.

    Comenzamos rompiendo el paquete entero de galletas. Las hacemos polvo y seguidamente las juntamos con la mantequilla (esta debería estar derretida para facilitar el proceso).

    Una vez hemos hecho la masa, pasamos al siguiente paso.
  2. Elegimos nuestra tartera favorita (yo suelo elegir una alargada y con mucha profundidad, pero podéis hacerla donde queráis).
    Tened en cuenta que estas cantidades son para hacer una tarta con bastantes porciones. Siempre podéis dividir los ingredientes a la mitad si no os convence hacer tanta cantidad.

    Ponemos un papel de horno sobre la tartera y vamos moldeando la base de galletas sobre ella, quedando firme y sin ningún hueco.
  3. Ahora comenzamos con la preparación.

    En un bol, mezclamos todos los ingredientes que he enumerado en la lista, sin orden de preferencia. Tenemos que batir hasta que la mezcla sea totalmente lisa y homogénea, sin ningún tipo de grumo.
  4. Una vez esté todo listo, verteremos la mezcla sobre nuestra tartera con mucho cuidado.
  5. Metemos en el horno y podemos elegir entre una temperatura suave de entre 140-150°C durante una hora aproximadamente, (pero puede variar) o menos tiempo a una temperatura de 180°C.

    La forma más sencilla de comprobar si ya está hecha, es tocando el centro de la tarta (si está hecha, no debería pegarse a nuestros dedos) o bien, clavando un palillo y comprobando si está limpio.
  6. Una vez lista, debemos sacarla y dejarla atemperar. Una vez atemperada, metemos en frío, y cuando vayamos a servir, ponemos un poco de mermelada de fresa y sirope de fresa encima.

    Está buenísima!

As your experience and also self-confidence expands, you will find that you have a lot more all-natural control over your diet regimen and adjust your diet plan to your individual preferences with time. Whether you intend to serve a dish that makes use of fewer or more ingredients or is a bit more or less zesty, you can make simple changes to accomplish this goal. To put it simply, start making your dishes promptly. When it comes to basic cooking skills for beginners you do not need to learn them however just if you grasp some easy food preparation methods.

This isn't a complete guide to fast as well as easy lunch recipes but its great something to chew on. With any luck this will get your innovative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your family without doing way too many square meals on your trip.

So that is going to wrap this up for this special food Step-by-Step Guide to Make Perfect Tarta de queso al horno. Thank you very much for your time. I am confident you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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