New York Cheesecake (con y sin thermomix)
Hey everyone, it's Jim, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to make a special dish, New York Cheesecake (con y sin thermomix). One of my favorites. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This will be really delicious.
New York Cheesecake (con y sin thermomix) is one of the most popular of recent trending foods in the world. It is easy, it is quick, it tastes delicious. It's enjoyed by millions every day. New York Cheesecake (con y sin thermomix) is something that I've loved my entire life. They're nice and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from New York Cheesecake (con y sin thermomix), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare New York Cheesecake (con y sin thermomix) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can cook New York Cheesecake (con y sin thermomix) using 9 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.
¡La tarta definitiva de queso! ¡Está deliciosísima! He probado muchas pero ésta es la mejor de las que llevo hasta ahora. Y es muy sencillita de hacer.
Yo la he sacado, aunque haciendo mis pequeños cambios, del blog de "Las recetas de Pipi".
Ingredients and spices that need to be Make ready to make New York Cheesecake (con y sin thermomix):
- 300 g galletas tipo Digestive
- 60 g mantequilla sin sal
- 6 huevos
- 250 g leche condensada
- 400 g nata para montar (pero sin montar)
- 100 g azúcar
- 1/2 cucharadita esencia de vainilla
- 600 g queso de untar
- mermelada al gusto para la cobertura (yo he utilizado de fresa)
Instructions to make to make New York Cheesecake (con y sin thermomix)
- * Con thermomix:
Precalentad el horno a 200ºC y colocad una bandeja de horno con un par de cm de agua (sí, esta tarta se hace al baño maría y por eso queda tan suave y jugosa)
Se trituran las galletas a vel 7-9 y se añade la mantequilla. Se mezcla 15 seg a vel 3.
Se extiende la preparación sobre un molde desmoldable de 22 cm subiendo los bordes por las paredes (así después quedará más chulo).
Meted al congelador mientras hacemos el relleno.
Para el relleno: Poned todos los ingredientes en el vaso y triturad 30 seg en vel 5, - Verted la mezcla sobre las galletas y al horno (para evitar que entre algo de agua, solo por si acaso, podéis forrar el molde por fuera con papel albal y así, al ponerlo en la bandeja con el agua caliente no podrá entrar nada de agua :) ) a 180ºC durante una hora (yo he puesto calor abajo y ventilador).
Cuando esté fría la sacáis del molde y la cubrís con la mermelada y así de sencillo. ¡Riquísima! - *Sin Thermomix:
Precalentad el horno a 200ºC y colocad una bandeja de horno con un par de cm de agua (sí, esta tarta se hace al baño maría y por eso queda tan suave y jugosa)
Trituráis las galletas con una batidora o robot y le añadís la mantequilla. Lo mezcláis bien lo extendéis por el fondo y parte de las paredes, de forma desigual, de un molde de 22cm y lo metemos al congelador mientras hacemos el relleno.
Para el relleno: batimos todos los ingredientes en la batidora durante unos 30 seg.
Verted la mezcla sobre las galletas y al horno (para evitar que entre algo de agua, solo por si acaso, podéis forrar el molde por fuera con papel albal y así, al ponerlo en la bandeja con el agua caliente no podrá entrar nada de agua :) ) a 180ºC durante una hora (yo he puesto calor abajo y ventilador).
Cuando esté fría la sacáis del molde y la cubrís con la mermelada y así de sencillo. ¡Riquísima!
As your experience as well as confidence grows, you will certainly locate that you have more all-natural control over your diet regimen and also adjust your diet regimen to your individual tastes gradually. Whether you intend to serve a recipe that makes use of less or even more active ingredients or is a little bit more or less spicy, you can make simple modifications to attain this objective. In other words, start making your recipes on time. When it comes to basic cooking abilities for beginners you do not require to discover them but just if you grasp some simple food preparation methods.
This isn't a complete overview to fast and also very easy lunch recipes however its great something to chew on. Ideally this will certainly obtain your imaginative juices moving so you can prepare scrumptious meals for your family members without doing too many heavy meals on your journey.
So that's going to wrap this up for this special food How to Make Favorite New York Cheesecake (con y sin thermomix). Thanks so much for reading. I'm sure that you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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