Berenjenas con salsa dulce (con y sin Thermomix)
Hello everybody, it is Drew, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Berenjenas con salsa dulce (con y sin Thermomix). It is one of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Berenjenas con salsa dulce (con y sin Thermomix) is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It's appreciated by millions every day. It is simple, it's fast, it tastes delicious. They are fine and they look fantastic. Berenjenas con salsa dulce (con y sin Thermomix) is something that I've loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Berenjenas con salsa dulce (con y sin Thermomix), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Berenjenas con salsa dulce (con y sin Thermomix) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Berenjenas con salsa dulce (con y sin Thermomix) is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Berenjenas con salsa dulce (con y sin Thermomix) estimated approx 50 minutos 🕓.
To begin with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Berenjenas con salsa dulce (con y sin Thermomix) using 7 ingredients and 10 steps. Here is how you cook it.
Estas berenjenas están preparadas al estilo hindú.... El dulzor que le proporciona la miel suaviza el leve amargor de la verdura #semanadelaberenjena
Ingredients and spices that need to be Get to make Berenjenas con salsa dulce (con y sin Thermomix):
- 1 - Berenjena
- 1 - Pizca de sal
- 130 g. Agua muy muy fría
- 130 g. Harina de trigo
- Aceite de oliva para freír
- 8 - Cucharadas grandes de miel
- 2 - Cucharadas de agua
Steps to make to make Berenjenas con salsa dulce (con y sin Thermomix)
- Lavamos bien la berenjena y la cortamos, en rodajas. Las dejamos en un escurridor con un poco de sal para que sude y pierda el amargor al menos durante 30 minutos.
- Ponemos a calentar el aceite en una sartén o cazo hondo.
- 🕓Preparamos el rebozado.🕓
- Ponemos en el vaso la harina, los 130 g. de agua muy fría y trituramos 10 segundos, velocidad 4. Debe quedar una masa líquida, pero consistente. Si no es así, añadimos más agua o harina según necesitemos. Para saberlo, introducimos con un tenedor un trozo de berenjena y al sacarla el rebozado debe quedarse impregnado en la berenjena, no escurrirse entero
- Echamos esta mezcla en un cuenco amplio y sumergimos por tandas los trozos de berenjena. Con el aceite caliente, vamos friéndolos hasta que estén dorados por fuera. Los vamos escurriendo en un plato con papel absorbente para retirar el exceso de grasa.
- Lavamos el vaso rápidamente y añadimos la miel y las dos cucharadas de agua. Programamos 1 min. / 60º, velocidad 3. Vertemos por encima de las berenjenas y servimos inmediatamente
- 🕓🕓 Sin Thermomix 🕓🕓
- Mezclamos la harina y los 130 g. de agua muy fría. Debe quedar una masa líquida, pero consistente. Si no es así, añadimos más agua o harina según necesitemos.
- Mezclamos la miel y las dos cucharadas de agua, (muy caliente...mejor si hierve, se trata de templar la miel y hacerla más líquida). Vertemos por encima de las berenjenas y servimos inmediatamente.
- Anímate hacerlo y envíame foto de como te quedó. 😉👌
As your experience as well as confidence grows, you will locate that you have more all-natural control over your diet regimen as well as adapt your diet plan to your personal tastes over time. Whether you wish to serve a dish that uses fewer or even more components or is a little bit basically hot, you can make simple changes to accomplish this objective. To put it simply, start making your dishes in a timely manner. When it comes to fundamental food preparation abilities for newbies you do not need to learn them yet just if you grasp some straightforward food preparation methods.
This isn't a complete overview to quick and easy lunch recipes yet its good food for thought. Ideally this will get your innovative juices streaming so you can prepare tasty meals for your family without doing way too many square meals on your journey.
So that is going to wrap this up for this special food Step-by-Step Guide to Prepare Award-winning Berenjenas con salsa dulce (con y sin Thermomix). Thanks so much for your time. I am confident that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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