Pudín de cabracho
Hey everyone, I hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Pudín de cabracho. It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Pudín de cabracho is one of the most favored of current trending foods on earth. It's enjoyed by millions every day. It is easy, it is quick, it tastes yummy. They're fine and they look fantastic. Pudín de cabracho is something which I have loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Pudín de cabracho, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pudín de cabracho delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Pudín de cabracho is 16 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Pudín de cabracho estimated approx 90 minutos.
To get started with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Pudín de cabracho using 9 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.
Hoy teníamos en casa con una amiga a la cual no le va nada la carne, así que he hecho menú con pescado. Como entrante, he preparado un pudín de cabracho que aprendí de mi suegro. Es un entrante ideal para servirlo en tostados acompañado de mayonesa o salsa rosa. Como por Barcelona es complicado encontrar cabracho he utilizado una cabra de mar que también da un buen resultado. Espero que os guste.
Va por ti Vito 😊😊😊
#entrantes
#comidacasera
#cantabria
#mirecetario
#delantaldorado
#locosporlasrecetas
#cumplimos6
Ingredients and spices that need to be Get to make Pudín de cabracho:
- 1 cabra de mar grande (800 g aprox)
- 150 g gambas peladas
- 1 puerro
- 1 zanahoria
- 300 ml nata líquida
- 300 ml salsa de tomate casera
- 8 huevos
- Pimienta blanca
- Sal
Steps to make to make Pudín de cabracho
- Empezamos poniendo agua a calentar y cuando esté hirviendo añadimos el puerro y las zanahorias troceadas. Dejamos durante 10 minutos hervir.
- Pasado el tiempo, añadimos la cabra de mar limpia (sin visceras ni escamas) para que se cueza. Cuando vuelva a arrancar el hervor, contaremos 15 minutos.
- Apagamos el fuego y sacamos el pescado con una espátula a un plato para que se temple. En cuando podamos, desmigaremos el pescado con cuidado de no añadir espinas, ya que este pescado tiene muchas. El caldo no lo tiréis, es un fumet estupendo para otros platos (arroces, sopas, etc)
- Ahora toca hacer el pudín, yo he utilizado la Thermomix para poder preparar otras cosas. Empezamos batiendo los huevos, 4 minutos a velocidad 3.
- Una vez batidos, añadimos al vaso de la Thermomix el resto de ingredientes: pescado desmigado, gambas peladas, nata, salsa de tomate casero (utilizo el mío que tengo en conserva), sal y pimienta blanca. Lo trituramos todo durante 30 segundos a velocidad progresiva 5 - 10.
- Una vez hecha la mezcla, hay que hornearla al baño maría. Yo he utilizado barquetas de aluminio pequeñas para congelar las raciones que no hemos gastado. Se puede hacer en un molde de plum cake. Ponemos los moldes llenos de pudín en una bandeja de horno con agua y los horneamos durante 40 minutos a 210 ºC.
- Para comprobar que están en su punto, podemos pinchar con un palillo de brocheta y cuando salga limpio el pudín estará cuajado. Dejamos reposar en el horno hasta que se temple y lo guardamos en la nevera un mínimo de 3 horas antes de servir.
- Lo podemos acompañar de salsa rosa o mayonesa como es nuestro caso. Espero que os guste.
As your experience and confidence grows, you will discover that you have more natural control over your diet plan as well as adjust your diet regimen to your individual preferences in time. Whether you intend to serve a dish that makes use of less or more components or is a bit essentially spicy, you can make simple modifications to achieve this goal. In other words, begin making your dishes on schedule. As for standard cooking skills for beginners you don't require to discover them yet just if you grasp some basic cooking techniques.
This isn't a complete overview to fast and easy lunch dishes however its good something to chew on. With any luck this will obtain your creative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your family without doing a lot of heavy meals on your journey.
So that is going to wrap it up for this special food How to Prepare Quick Pudín de cabracho. Thank you very much for reading. I'm sure you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment