Sopa de ajo con huevo escalfado

Sopa de ajo con huevo escalfado

Hello everybody, I hope you are having an amazing day today. Today, we're going to make a special dish, Sopa de ajo con huevo escalfado. It is one of my favorites. This time, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Sopa de ajo con huevo escalfado is one of the most popular of current trending foods in the world. It's simple, it's quick, it tastes delicious. It is appreciated by millions daily. Sopa de ajo con huevo escalfado is something that I've loved my whole life. They are nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Sopa de ajo con huevo escalfado, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Sopa de ajo con huevo escalfado delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Sopa de ajo con huevo escalfado using 6 ingredients and 10 steps. Here is how you can achieve that.

Hoy, para combatir el frío y aprovechar el caldo de verduras que guardé de la que hice para saltearlas con jamón y huevo el otro día, he llevado al trabajo en un termo de sólidos esta sopa con un huevo escalfado. La verdad que todo se puede llevar y lo dice una que tiene que comer de tapers casi todos los días.

Ingredients and spices that need to be Get to make Sopa de ajo con huevo escalfado:

  1. Caldo de verdura casero (aprovecho cuando cueza verdura para saltearlas)
  2. Unos 4 de dientes de ajo medianitos(o al gusto si gusta más o menos sabor)
  3. 2 cucharas pimentón dulce de la vera
  4. Unos trozos de pan de un par de días
  5. Aceite
  6. NO pongo sal porque el cardo de verdura ya la tenía

Steps to make to make Sopa de ajo con huevo escalfado

  1. Aquí los ingredientes, falta poner los huevos que lo añadí al final
  2. Ponemos el aceite y los ajos en una sartén a fuego medio para que los ajos no se quemen
  3. Una vez vemos que empiezan a cambiar de color añadimos una cucharadita de pimentón y sofreímos a fuego medio para que no se queme
  4. Añadimos los trozos de pan para que se impregnen con el aceite y el pimentón, pero vuelta y vuelta, no hace falta tostar, a mi me gusta el pan esponjoso pero eso a gusto del comensal o del cocinero😉
  5. Y vamos pasándolo junto con los ajos a la cazuela u olla donde tenemos el caldo calentando a fuego bajo
  6. Cuando hayamos pasado todo el pan, con un cacito ponemos caldo hirviendo en la sartén donde estábamos friendo los ajos y el pan y es donde podemos poner un poquito más de pimentón
  7. Subimos el fuego y cuando esté hirviendo echamos los huevos a escalfar, que sacaremos y reservaremos tapados hasta la hora de montar el plato
  8. Una vez sacados los huevos escalfado (uno por comensal) incorporaremos otro que romperemos y cocinaremos en el caldo.
  9. Finalmente, añadiremos el caldo con el huevo de la sartén a la olla, donde tenemos el caldo y el pan, removemos para integrar lo todo. Dejaremos hervir unos minutos y ya está listo para servir
  10. Buen provecho

As your experience as well as confidence grows, you will certainly locate that you have more natural control over your diet plan as well as adapt your diet plan to your individual preferences in time. Whether you intend to offer a dish that utilizes less or more active ingredients or is a little bit essentially spicy, you can make straightforward modifications to accomplish this objective. Simply put, begin making your dishes on schedule. As for basic cooking skills for novices you do not need to discover them yet only if you grasp some easy food preparation techniques.

This isn't a complete overview to quick and easy lunch recipes yet its excellent food for thought. Ideally this will get your imaginative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your family members without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that is going to wrap this up for this special food Recipe of Any-night-of-the-week Sopa de ajo con huevo escalfado. Thanks so much for reading. I am confident that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Bechamel de calabacín (para lasaña) Thermomix

Hummus

Pollo empanado