Hamburguesas de garbanzos

Hamburguesas de garbanzos

Hey everyone, it is Drew, welcome to my recipe page. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Hamburguesas de garbanzos. One of my favorites. For mine, I will make it a bit tasty. This will be really delicious.

Hamburguesas de garbanzos is one of the most popular of current trending foods on earth. It is appreciated by millions every day. It's simple, it is quick, it tastes yummy. They are fine and they look wonderful. Hamburguesas de garbanzos is something which I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Hamburguesas de garbanzos, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Hamburguesas de garbanzos delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Hamburguesas de garbanzos is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Hamburguesas de garbanzos estimated approx 50 min.

To begin with this recipe, we must prepare a few components. You can cook Hamburguesas de garbanzos using 10 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Tanto si es para que los peques de la casa coman legumbres como si estamos cansados de tanta carne por un día, estas hamburguesas de garbanzos son un sistema fantástico para probar algo diferente, repleto de vitaminas y sin apenas calorías que nos permite disfrutar de una comida rápida pero muy sana.

Es realmente fácil de hacer y si ya tenemos los garbanzos cocidos, es muy rápida de preparar. Mezclar todos los ingredientes, dejar que cojan algo de cuerpo en el frigorífico, darles forma y freír.

Ingredients and spices that need to be Take to make Hamburguesas de garbanzos:

  1. 400 grs. garbanzos (ya cocidos)
  2. 1/2 pimiento rojo
  3. 1/2 cebolla
  4. 1 diente ajo
  5. 1 zanahoria
  6. 1 huevo (opcional)
  7. Sal
  8. 2 cucharadas harina
  9. Pan rallado para el rebozado
  10. Pimienta

Instructions to make to make Hamburguesas de garbanzos

  1. Si no tenemos los garbanzos cocidos, debemos dejarlos en agua la noche anterior. Escurrimos y los ponemos en una olla a presión durante 15 minutos (que suban las dos anillas). Cuando baje la presión ya los tendremos preparados. Dejamos que se enfríen.

    Una vez cocidos, podemos usar desde un tenedor para machacarlos, una batidora (las de toda la vida) o alguna picadora, yo en este caso usé la Thermomix.
  2. Picamos muy fino el pimiento, la cebolla, el ajo y la zanahoria. Si usamos la Thermomix lo ponemos todo el vaso durante 10 segundos a velocidad 6.

    Añadimos los garbanzos y los machacamos. Me he dado cuenta que es preferible no picarlos demasiado para que luego la masa no quede demasiado blanda. Si usamos la Thermomix será suficiente con 5 segundos a velocidad 5.

    Añadimos la harina, el huevo y salpimentamos. Mezclamos todos bien.
  3. La mezcla resultante la llevaremos al frigorífico durante al menos 30 minutos para que luego sea más fácil formar las hamburguesas. Yo las hice de un día para otro.
  4. Cogemos porciones con una cuchara y le damos forma de hamburguesa. Las pasamos por pan rallado y freímos.
  5. Ya sólo tenemos que formar las hamburguesas con los ingredientes que más nos guste. Con un poco de queso, lechuga, tomate, pepinillos...a gusto de cada uno.
  6. Y a disfrutar. Seguro que os sorprenderá, ya que queda muy suave y con un sabor muy bueno.

    ¿Os animáis a probar?

As your experience and also confidence grows, you will certainly discover that you have much more all-natural control over your diet plan as well as adapt your diet to your individual preferences gradually. Whether you wish to offer a recipe that utilizes less or even more active ingredients or is a little bit more or less zesty, you can make simple modifications to accomplish this goal. Simply put, start making your recipes on schedule. As for fundamental food preparation skills for newbies you do not need to learn them but only if you understand some basic cooking techniques.

This isn't a complete guide to quick as well as simple lunch recipes but its excellent food for thought. With any luck this will certainly get your innovative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your family members without doing too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap this up with this special food Recipe of Speedy Hamburguesas de garbanzos. Thank you very much for your time. I'm confident that you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Quiche de calabacín y bacon

Flan "flanin" en thermomix

Paté de mejillones Thermomix