Caracolas o lumaconi gigantes rellenas de carne y sobrasada con salsa de piquillos
Hey everyone, it's John, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Caracolas o lumaconi gigantes rellenas de carne y sobrasada con salsa de piquillos. One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Caracolas o lumaconi gigantes rellenas de carne y sobrasada con salsa de piquillos is one of the most popular of recent trending meals on earth. It's easy, it's quick, it tastes yummy. It's enjoyed by millions every day. Caracolas o lumaconi gigantes rellenas de carne y sobrasada con salsa de piquillos is something which I've loved my whole life. They are nice and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Caracolas o lumaconi gigantes rellenas de carne y sobrasada con salsa de piquillos, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Caracolas o lumaconi gigantes rellenas de carne y sobrasada con salsa de piquillos delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Caracolas o lumaconi gigantes rellenas de carne y sobrasada con salsa de piquillos is 3 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Caracolas o lumaconi gigantes rellenas de carne y sobrasada con salsa de piquillos estimated approx 30 minutos.
To get started with this recipe, we must prepare a few components. You can cook Caracolas o lumaconi gigantes rellenas de carne y sobrasada con salsa de piquillos using 16 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve that.
Un plato de pasta delicioso y delicado, un primer plato que hará las delicias de todos, además de ser original queda precioso. Es un plato típico de la cocina catalana en navidades, los ingredientes son aproximados podéis hacer la cantidad que necesitéis.
Ingredients and spices that need to be Take to make Caracolas o lumaconi gigantes rellenas de carne y sobrasada con salsa de piquillos:
- 12 caracolas gigantes o pasta lumaconi
- 150 gr. carne de ternera picada
- 2 cucharadas sobrasada
- 1/2 cebolla
- 1 diente ajo
- 1 cucharada aceite de oliva virgen extra
- Sal
- Pimienta negra
- 1/2 vaso vino blanco
- 25 ml agua
- 1 cucharadita manzana
- ---- Para la salsa de piquillo
- 4 pimientos del piquillo
- 1 tomate seco e hidratado
- 2 dientes ajo
- 25 gr. aceite de oliva virgen extra
Instructions to make to make Caracolas o lumaconi gigantes rellenas de carne y sobrasada con salsa de piquillos
- Cocemos la pasta cómo indica el fabricante, tiene que quedar al dente para poder rellenas bien, pondremos abundante agua con sal y un poco de aceite. Echaremos las caracolas poco a poco y removemos para que no se peguen.
- En cuanto estén cocidas las escurrimos, refrescamos y dejamos enfriar para poder manejarlas bien y no se rompan.
- Ponemos el aceite en una sartén y sofreímos la cebolla y el ajo cortado todo muy fino una vez pochado todo añadimos la carne y removemos rápidamente para que se deshaga bien la carne y no se apelmace.
- Agregamos la sobrasada y removemos para que se integre bien, dejamos cocinar unos minutos y echamos la sal, pimienta y el vino blanco, dejamos evaporar el alcohol.
- Preparamos un vaso con el agua en la que desleímos la maizena y añadimos a la carne dejamos que espese y retiramos,dejamos enfriar y metemos en una manga pastelera.
- Mientras se enfría la pasta y la carne preparamos la salsa, para ello echamos el aceite y los ajos en el vaso de la thermomix 4 segundos velocidad 4, después 6 minutos 80 grados velocidad 1.
- Añadimos los pimientos y el tomate 10 segundos velocidad 5, después 8 minutos 100 grados velocidad 1, añadimos una pizca de sal y la nata o leche evaporada mezclamos 4 segundos velocidad 4, esperamos que baje un poco la temperatura y trituramos 10 segundos velocidad 5-7-10.
- Con la manga pastelera vamos rellenando las caracolas, calentamos unos segundos al microondas y napamos con la salsa caliente.
Un auténtico plato de lujo con el que quedarás muy bien, espero que os guste.
As your experience and also confidence expands, you will certainly locate that you have more all-natural control over your diet as well as adjust your diet to your personal preferences with time. Whether you intend to offer a dish that utilizes less or even more ingredients or is a little basically zesty, you can make easy modifications to achieve this objective. Simply put, begin making your recipes on time. As for basic food preparation abilities for newbies you don't need to discover them however only if you grasp some easy food preparation strategies.
This isn't a full guide to quick and also easy lunch recipes however its good food for thought. With any luck this will certainly obtain your innovative juices flowing so you can prepare delicious meals for your household without doing too many heavy meals on your journey.
So that is going to wrap it up for this exceptional food Step-by-Step Guide to Make Any-night-of-the-week Caracolas o lumaconi gigantes rellenas de carne y sobrasada con salsa de piquillos. Thanks so much for reading. I'm sure that you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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