Crema de mongeta del Carai amb milfulls d'espècies i mató

Hello everybody, I hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Crema de mongeta del Carai amb milfulls d'espècies i mató. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.

Crema de mongeta del Carai amb milfulls d'espècies i mató is one of the most popular of current trending foods in the world. It is simple, it is quick, it tastes yummy. It is appreciated by millions daily. Crema de mongeta del Carai amb milfulls d'espècies i mató is something which I have loved my whole life. They're nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Crema de mongeta del Carai amb milfulls d'espècies i mató, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Crema de mongeta del Carai amb milfulls d'espècies i mató delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Crema de mongeta del Carai amb milfulls d'espècies i mató is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Crema de mongeta del Carai amb milfulls d'espècies i mató using 24 ingredients and 16 steps. Here is how you cook that.

Ingredients and spices that need to be Get to make Crema de mongeta del Carai amb milfulls d'espècies i mató:

  1. ---------- PER LA CREMA:
  2. 200 gr mongeta del Carai
  3. 1000 ml aigua mineral
  4. 1 uni dent d'all
  5. 50 cl oli d'oliva verge varietat Vera
  6. C/S sal
  7. 1/2 uni fulla llaurer
  8. ----------- PEL PA DE PESSIC ESPECIAT:
  9. 250 grs mel
  10. 250 grs farina floren
  11. 75 a 100 grs sucre moscovado eco
  12. 1/4 uni vaina vainilla
  13. C/S anís verd
  14. C/S nou moscada
  15. C/S ginjebre pols
  16. C/S cardamomo
  17. 1 sobre llevat en pols
  18. 2 uni ou eco
  19. 50 ml llet
  20. 50 ml nata líquida
  21. C/S mantega per engreixar la safata
  22. ---------- PER LA CREMA DE MATÓ:
  23. 200 gr mató
  24. 50 ml oli

Steps to make to make Crema de mongeta del Carai amb milfulls d'espècies i mató

  1. PER FER LA CREMA DE MONGETA DEL CARAI:
  2. Les deixarem en remull amb l'aigua durant unes 8-12 hores. Un cop fet això, hi afegirem la sal, un poc d'oli, l'all i el llaurer i ho posarem al foc vigilant que no bulli durant 1 hora i mitja aproximadament. Deixarem refredar.
  3. Un cop refredat farem triturarem amb termomix, o si no en tenim amb turmix durant uns 6 minuts a màxima potència amb la resta d'oli. Si veiem que ens queda molt líquid podem espessar amb una mica de patata. Llest per utilitzar.
  4. PER FER EL PA DE PESSIC D'ESPÈCIES: (Aquesta recepta es per més persones, però es el mínim que us recomano per que surti bé.)
  5. Pre-calentarem el forn a 160ºC.
  6. Folrarem la safata amb paper de forn i l'engraixarem amb mantega i farina.
  7. Triturarem les especies si es necessari amb turmix o termomix i ho barrejarem amb la farina, el sucre i el llevat.
  8. Calentarem la mel per poder-la treballar.
  9. Un cop calenta anirem barrejant la mel amb la barreja de la farina que haviem fet previament.
  10. I afegirem els ous sense deixar de barrejar, i poc a poc, la llet i la nata.
  11. Un cop fet, ho posarem en la safata preparada i ho fornejarem durant uns 50 minuts aproximadament, punxant un escuradents o ganivet per comprovar que sigui cuit. Reservarem fins que sigui fred.
  12. PER FER LA CREMA DE MATÓ:
  13. Barrejarem amb unes barilles el mató i l'oli, poden afegir un polsim de sal. Ho reservarem a la nevera.
  14. Muntatge del plat:
  15. Tallarem el pa de pessic el més prim possible, per realitzar el mil fulls. I farem el muntatge amb la crema de mató. Un cop fet ho tallarem amb la mida necessaria. Ho calentarem durant uns 6 minuts a 160ºC. I ja ho podrem emplatar al plat que haguem escollit amb la crema de mongetes. Li donarem un toc de distinció si posem la crema a taula, davant dels nostres convidats.
  16. BON PROFIT!!!

As your experience and confidence expands, you will locate that you have much more natural control over your diet plan and also adapt your diet to your personal preferences over time. Whether you wish to offer a dish that uses fewer or more components or is a little basically zesty, you can make basic modifications to accomplish this objective. To put it simply, begin making your recipes on time. As for standard cooking abilities for beginners you do not require to learn them yet only if you master some basic cooking strategies.

This isn't a full guide to fast and easy lunch recipes yet its good food for thought. With any luck this will certainly get your imaginative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing too many square meals on your journey.

So that is going to wrap this up for this special food Recipe of Perfect Crema de mongeta del Carai amb milfulls d'espècies i mató. Thank you very much for your time. I'm confident you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Quiche de calabacín y bacon

Flan "flanin" en thermomix

Carrilleras ibéricas al vino tinto