Pastel de pisto con salsa de champiñones

Pastel de pisto con salsa de champiñones

Hello everybody, I hope you're having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Pastel de pisto con salsa de champiñones . It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Pastel de pisto con salsa de champiñones is one of the most popular of current trending foods on earth. It is simple, it's fast, it tastes delicious. It is enjoyed by millions daily. Pastel de pisto con salsa de champiñones is something which I have loved my whole life. They are nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Pastel de pisto con salsa de champiñones , starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pastel de pisto con salsa de champiñones delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can cook Pastel de pisto con salsa de champiñones using 17 ingredients and 13 steps. Here is how you can achieve that.

8 raciones
10 minutos de preparación
35 minutos de cocción
120 minutos de espera

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Pastel de pisto con salsa de champiñones :

  1. 4 huevos
  2. 300 g calabacin
  3. 90 g pimiento rojo
  4. 90 g pimiento verde
  5. 70 g cebolla en cuartos
  6. 40 g aceite de oliva
  7. 350 g tomate natural triturado
  8. 150 g zanahoria
  9. 9 rebanadas pan de molde sin corteza
  10. 200 g champiñones laminados
  11. 1 pizca sal y pimienta
  12. Para la crema de champiñones :
  13. 30 g aceite de oliva
  14. 40 g harina de trigo
  15. 400 g leche entera
  16. 60 g queso rallado
  17. 1 pizca sal, pimienta y nuez moscada.

Instructions to make to make Pastel de pisto con salsa de champiñones

  1. Vamos a hacer esta receta con ayuda de nuestro Thermomix, si no tenéis coceréis los huevos y haréis el pisto en una olla como hagáis normalmente pero seguimos los mismos pasos.
  2. Primero picamos el calabacin que ha de estar sin pelar, los pimientos , la cebolla y zanahoria, si es en Thermomix 5 seg/ vel 4 y sino a mano.
  3. Agregamos el aceite y sofreímos 10 min/ 120º/ giro inverso/ vel cuchara; si tenéis la tm31 es temperatura varoma.
  4. Añadimos la sal y pimienta junto con el tomate triturado; colocamos el recipiente varoma con los huevos dentro envueltos en film transparente y los champiñones laminados y programamos la máquina 25 min/ varoma/ giro inverso/ vel 1
  5. Mientras forramos un molde alargado de plumcake con film transparente , colocamos encima la base con el pan de molde, encima parte del pisto y huevo en rodajas.
  6. Volvemos a poner pan de molde, pisto y huevo y finalizamos con pan de molde.
  7. Cerramos bien con el film y lo introducimos en el frigorífico por unas dos horas.
  8. Una vez pase el tiempo preparamos la salsa: echamos en el caso de Thermomix los champiñones y el aceite y sofreímos 2 min/ 120º/ giro inverso/ vel cuchara ( o en una sartén)
  9. Agregamos la harina y programamos 1 min a la misma velocidad y temperatura; si lo hacéis en sartén removed continuamente para que la harina se cocine.
  10. Añadimos la sal, pimienta, nuez moscada , la leche y 20 g del queso rallado y cocinamos 5 min/ 100º/ giro inverso/ vel cuchara . Si lo hacéis en una sartén alta simplemente tenéis que remover con una cuchara de madera mejor y que no se os pegue hasta que espese.
  11. Encendemos el horno a 200º C con calor arriba y abajo.
    Desmoldamos el pastel y vertemos encima la salsa con los champiñones, espolvoreamos con el queso rallado que nos quedaba e introducimos al horno para que se dore aproximadamente 5 - 6 minutos.
  12. Cortamos en porciones y servimos.
  13. Listo para disfrutar !!

As your experience as well as self-confidence grows, you will certainly find that you have extra natural control over your diet plan and adapt your diet to your personal preferences with time. Whether you intend to offer a dish that uses less or more components or is a little bit more or less spicy, you can make straightforward modifications to accomplish this objective. To put it simply, begin making your dishes on schedule. When it comes to basic cooking skills for novices you do not require to learn them yet just if you master some basic food preparation techniques.

This isn't a complete overview to quick as well as very easy lunch dishes yet its great food for thought. With any luck this will certainly get your creative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your family without doing way too many square meals on your trip.

So that is going to wrap it up with this special food Simple Way to Make Speedy Pastel de pisto con salsa de champiñones . Thanks so much for your time. I am sure that you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Bechamel de calabacín (para lasaña) Thermomix

Hummus

Pollo empanado