Rosenkuchen de Crema
Hello everybody, it's John, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Rosenkuchen de Crema. It is one of my favorites. This time, I will make it a bit tasty. This will be really delicious.
Rosenkuchen de Crema is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It is simple, it is quick, it tastes delicious. It is enjoyed by millions daily. They're fine and they look wonderful. Rosenkuchen de Crema is something that I've loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Rosenkuchen de Crema, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Rosenkuchen de Crema delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Rosenkuchen de Crema is 10 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Rosenkuchen de Crema estimated approx 75 minutos.
To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Rosenkuchen de Crema using 18 ingredients and 9 steps. Here is how you cook that.
ROSENKUCHEN O TAMBIEN LLAMADO CHINOIS PERO SU VERDADERO NOMBRE ES EL PRIMERO PUES SIGNIFICA PASTEL DE ROSA EN ALEMAN Y SE SUELE SERVIR EN LOS DESAYUNOS Y MERIENDAS
LA MASA YA SABEIS QUE LA PODEIS HACER A MANO O CUALQUIER ROBOT MEJOR YO LA HAGO EN LA THERMOMIX QUE ES LA QUE TENGO Y LA CREMA PASTELERA TODOS YA SABEMOS COMO SE HACE PERO AQUI OS DEJO ESTA QUE LA TENGO PUESTA COMO CREMA PASTELERA CREMOSA Y ES MUY BUENA DE SABOR
AUNQUE PARECE COMPLICADA NO LO ES MAS QUE UN [ROSCON DE REYES](http://www.mis-recetas.org/recetas/show/12812-roscon-de-reyes-o-coca-de-san-juan)
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Rosenkuchen de Crema:
- PARA LA CREMA
- 300 GR LECHE ENTERA
- 250 GR LECHE CONDENSADA
- 2 YEMAS DE HUEVO
- 50 GR MAIZENA
- 1 CDTA ESENCIA DE VAINILLAS
- PARA LA MASA
- 400 GR HARINA DE FUERZA
- 25 GR LEVADURA DE PANADERIA
- 50 GR MANTEQUILLA EN POMADA ( NO MARGARINA)
- 2 CDAS MIEL 0 MEJOR 2 CDAS DE AZUCAR INVERTIDO MIRAR ESTE ENLACE
- 50 GR AZUCAR
- 2 CDTAS ESENCIA DE VAINILLA
- 1 YOGUR NATURAL O DE LIMON
- 50 GR LECHE
- 1 HUEVO + OTRO PARA PINCELAR
- MERMELADA DE ALBARICOQUE Y AGUA PARA PINCELAR O AZUCAR INVERTIDO
- 1 MOLDE REDONDO DESMONTABLE
Steps to make to make Rosenkuchen de Crema
- CREMA
PRIMERO HAREMOS LA CREMA PARA DEJARLA QUE SE ENFRIE MIENTRAS HACEMOS LA MASA , PONEMOS TODOS LOS INGREDIENTES EN EL VASO Y PROGRAMAMOS 8 MIN /90º / V-4 UNA VEZ TERMINADA LA PONEMOS EN UN CUENCO TAPADO CON PAPEL FILM PARA QUE NO SE NOS HAGA COSTRA Y RESERVAMOS - MASA
AÑADIMOS EN EL VASO LA MANTEQUILLA , LA LECHE , LOS AZUCAR Y LA ESENCIA DE VAINILLA Y PROGRAMAMOS 2 MIN / 37º/ V-2 - AÑADIMOS EL AZUCAR INVERTIDO O LA MIEL Y LA LEVADURA Y PROGRAMOSSUNOS SEGUNDOS V-4 PARA DESHACER LA LEVADURA , AÑADIMOS EL YOGUR , EL HUEVO , Y PROG 5 SEG / V-4
- LE AÑADIMOS LA HARINA TAMIZADA Y MEZCLMOS 15 SEG / V-6 Y ACONTINUACION PROGRAMA 3 MIN / VASO CERRADO / V-ESPIGA SI LA MASA QUEDASE ALGO PEGAJOSA LE AÑADIREMOS ALGO MAS DE HARINA Y PROGRAMAMOS UNOS SEGUNDOS HASTA QUE LA MASA VEAMOS QUE QUEDA MANEJABLE
- AHORA TOCA ESPERAR A QUE LA MASA DOBLE VOLUMEN AL MENOS UNA HORA O HASTA QUE LA MASA SALGA POR EL BOCAL O LA SACAMOS Y LA ENHARINAMOS UN POCO Y LA PONEMOS EN UN LUGAR CALIDO Y TAPADO CON UN PAÑO
- UNA VEZ ALLA DOBLADO COGELA Y SACALA DEL VASO Y AMASALA CON LAS MANOS UN POCO PARA QUITARLE EL AIRE , DEJALA REPOSAR UNOS 10 MIN Y LUEGO LA ESTIRAS CON EL RODILLO SOBRE UNA SUPERFICIE ENHARINADA HACIENDO UN RECTANGULO DE 40 X 30 MAS O MENOS
- SEGUIDAMENTE EXTENDEMOS LA CREMA PASTELERA YA FRIA SOBRE LA MASA Y ENROLLAMOS COMO SI SE TRATASE DE UN BRAZO DE GITANO, Y ACONTINUACION CORTA TROZOS DE TRES DEDOS DE GROSOR Y LOS COLOCAMOS EN UN MOLDE DESMONTABLE ENGRASADO Y FORRADO EL FONDO CON PAPEL DE HORNEAR , CON LA CREMA MIRANDO HACIA ARRIBA
- VUELVELO A TAPAR CON UN PAÑO Y DEJALO QUE VUELVA A SUBIR APROXIMADAMENTE UNA HORA , LUEGO PINTA CON CUIDADO LA SUPERFICIE CON HUEVO E INTRODUCE EN EL HORNO PRECALENTADO A A 190º DURANTE 30 -40 MIN , SI OBSERVAMOS QUE SE DORA MUY DEPRISA LA SUPERFICIE LE PONDREMOS PAPEL DE ALUMINIO POR ENCIMA HASTA TERMINAR LA COCION
- UNA VEZ SACADA PINCELAMOS CON LA MERMELADA DILUIDA CON UN POCO DE AGUA Y CALENTADA EN EL MICROONDAS UNOS SEGUNDOS O CON AZUCAR INVERTIDO
As your experience and self-confidence grows, you will certainly locate that you have more all-natural control over your diet and also adapt your diet plan to your personal preferences in time. Whether you want to offer a dish that uses fewer or even more ingredients or is a bit more or less zesty, you can make straightforward adjustments to accomplish this objective. To put it simply, start making your recipes on time. When it comes to standard cooking skills for newbies you don't require to learn them however only if you master some straightforward cooking techniques.
This isn't a complete guide to quick and very easy lunch recipes yet its good something to chew on. With any luck this will obtain your imaginative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing too many square meals on your journey.
So that is going to wrap this up for this special food Recipe of Super Quick Homemade Rosenkuchen de Crema. Thank you very much for your time. I am confident that you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment